Ontdek de diensten van Fixed Finance

Wij onderscheiden ons van andere administratiekantoren door proactief advies te geven gericht op de toekomst. Zo krijg je een duidelijk beeld van waar jouw bedrijf nu staat en of je nog op de juiste weg bent om de doelstellingen te behalen. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Administratie & belastingadvies

Wij kunnen jouw administratie verwerken en rapportages opstellen door middel van slimme en efficiënte automatisering, tegen scherpe vaste maandprijzen. Door jouw administratie optimaal te automatiseren, blijft er veel ruimte over voor (persoonlijk) advies.

Administratie en bealstingadvies

Finance businesspartner

Fixed Finance is niet zomaar een administratie- en belastingadviesbureau. Wij zijn namelijk een volwaardige partner die jouw bedrijf strategisch ondersteunt. Als finance businesspartner werken wij nauw samen met diverse afdelingen binnen jouw organisatie om strategische besluitvorming te bevorderen.

Finance businesspartner

HR & Salarisadministratie

Het verzorgen van je salarisadministratie, met o.a.

  • Verloning van vast of flexibel personeel.
  • Verloning van uitzendkrachten.
  • Rapportages.
  • Implementatie software.
  • Uitvoer HR werkzaamheden.
Inzicht in uw administratie

Payroll businesspartner

Onze payroll businesspartners zijn verantwoordelijk voor het beheren en uitvoeren van payrollprocessen. Wij werken samen met de HR-afdeling van de klant en zorgen voor nauwkeurige salarisverwerking volgens wettelijke en bedrijfsspecifieke regels.

Payroll businesspartner
© 2024 Fixed Finance