Moeiteloos groeien door strak ingerichte (financiële) processen?!

Voor veel bedrijven vervullen wij de functie van business controller, financial controller of finance manager. Dit doen wij onder andere voor innovatieve technische bedrijven en dan met name de start-ups en scale-ups binnen deze branche waar 10-200 medewerkers werkzaam zijn.

Wat wij vaak bij deze bedrijven zien, is een explosieve groei, waarbij het van groot belang is dat de financiële- en bedrijfsprocessen strak ingericht zijn en voor zo ver mogelijk geautomatiseerd worden. Hieronder een kleine greep uit de uitdagingen die wij hier tegen komen:

De omvang van de financiële administratie neemt vaak snel toe en het strak inrichten en automatiseren van processen zou u een hoop tijd schelen en veel inzichten geven die bijdragen aan de groei van uw onderneming. U kunt hierbij denken aan het automatiseren van de facturatie, het goedkeuringsproces m.b.t. inkomende facturen en rapportages op projectresultaten.

Het financieren van de groei is vaak een grote uitdaging. Wij kunnen u ondersteunen door een liquiditeitsbegroting op te stellen, waardoor tijdig anticiperen op tekorten mogelijk wordt.

De snelle toename van het aantal personeelsleden zorgt ervoor dat u het overzicht in de personeelsadministratie verliest. Het bijhouden van de personeelsgegevens gebeurd vaak nog in Excel bestanden, wat enorm tijdrovend en foutgevoelig is. Dit kunnen wij voor u automatiseren. Hierdoor hebben manager en werknemer inzicht, zonder dat u hier onnodig veel tijd aan hoeft te besteden.

Het gebruik maken van onze dienstverlening biedt jullie de volgende voordelen:

  • Specifieke kennis van uitdagingen binnen uw branche
  • Vervulling van een financiële functie binnen uw organisatie
  • Strak ingerichte en geautomatiseerde financiële – en bedrijfsprocessen
  • Vast maandbedrag, geen onverwachte extra kosten
  • Mogelijke vervanging van uw accountant (ons tarief ligt gemiddeld 30% lager)
  • Tijd- en kostenbesparing op administratief en HR personeel
  • Real time inzicht in uw personeelsgegevens (geen excelbestanden meer bijhouden tbv verlof&verzuim)
  • Inzicht in winstgevendheid per project en/of contract/abonnement

Onderstaand een uitgebreid overzicht van wat wij allemaal kunnen doen. Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan contact met mij op via info@fixedfinance.nl / 06-20315159

Omsomming werkzaamheden Fixed Finance