Surf mee op ons succes

Surf mee op ons succes
Home » Nieuws » Surf mee op ons succes

Elk kwartaal organiseren we een bedrijfsuitje. Het is een informeel moment buiten de kantoorsetting om samen van gedachten te wisselen, te reflecteren, onze successen te vieren en, het belangrijkste, samen iets leuks buiten het werk te doen.
Afgelopen donderdag vond ons laatste uitje voor de vakantieperiode plaats. Thema: groei. We zijn de inspirerende dag gestart met een boeiende presentatie, waarbij we onze plannen voor de toekomst bespraken. Hierbij hebben we onze visie, missie en kernwaarden verder aangescherpt: wij zijn de vuurtoren in de mist van beslissingen die organisaties dagelijks moeten nemen.

En om die nautische vergelijking door te trekken, bespraken we ook de rolverdeling tussen Sanne en Laura, die met finesse het Fixed Finance-schip besturen. Samen schetsten we verschillende rollen en functies die onze crew compleet maken.

Community

We gaan onze bemanning uitbreiden naar 10 getalenteerde individuen de komende maanden! Het gaat niet alleen om werk; we bouwen aan een community waarin iedereen zich gewoon goed voelt. Na een inspirerende lunch trokken we naar de kust voor een middag surfen en een gezellig etentje.

Groei Jij met ons mee?

Ben jij klaar om met ons mee te surfen naar succes? Momenteel hebben we ruimte in ons geweldige team voor een:

Lijkt dit je iets? Stuur ons gerust een berichtje of bekijk de vacatures. Laten we samen de toekomst trotseren, één golf per keer.