Home » Over ons » Over Fixed Finance

Over Fixed Finance

Fixed Finance is een administratie en belastingadvieskantoor, gevestigd in Purmerend.

Wij kunnen door middel van slimme en efficiënte automatisering tegen scherpe vaste maandprijzen uw administratie verwerken en rapportages opstellen. Door het optimaal automatiseren van uw administratie blijft er veel ruimte over voor (persoonlijk) advies.

Wij onderscheiden ons van andere administratiekantoren door het geven van pro actief advies gericht op de toekomst. Zo krijgt u een duidelijk beeld van waar u nu staat en of u nog op de juiste weg bent om uw doelstellingen te behalen!

Fixed Payroll

Fixed Payroll, ons andere label, richt zich op de verloning van vaste medewerkers en uitzendkrachten.

Wij kunnen door middel van slimme en efficiënte automatisering, tegen scherpe vaste maandprijzen de loonadministratie verwerken en HR rapportages opstellen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor advisering bij arbeidsrechtelijke en fiscale vraagstukken.

Naast het verlonen van medewerkers zijn wij gespecialiseerd in procesoptimalisatie en kunnen wij u helpen bij het automatiseren van alle processen omtrent uw personeelsadministratie.

Ook binnen de uitzendbranche zijn wij zeer ervaren. Zo hebben wij recentelijk de salarisadministratie van uitzendkrachten van één van onze klanten opnieuw ingericht en verwerken we wekelijks de salarisadministratie. Indien gewenst kunnen we daarbij een (tijdelijke) interim rol innemen binnen de organisatie.

Onze missie

Een langdurige klantrelatie aangaan met als doel klanten efficiënt(-er) en gestructureerd laten ondernemen en ontzorgen op het gebied van finance & HR.

Onze visie

Optimaal automatiseren en structureren van tooling, processen en de (financiële) bedrijfsvoering van klanten, zodat de klant zich kan focussen op ondernemen!

Nieuws

Bijstellen van je businessplan

Waarom jaarlijks bijstellen van je businessplan cruciaal is voor succes

Bij Fixed Finance vinden we dat het jaarlijks bijstellen van je businessplan, naast het opstellen van je begroting, van cruciaal belang is voor ondernemers en ondernemingen.
Surf mee op ons succes

Surf mee op ons succes

We gaan onze bemanning uitbreiden naar 10 getalenteerde individuen de komende maanden! Het gaat niet alleen om werk; we bouwen aan een community waarin iedereen zich gewoon goed voelt.
Payroll Business Partner

Ontdek de kracht van een Payroll Business Partner

Wat doet een Payroll Business Partner precies? Wat maakt een goede Payroll Business Partner en wat zijn hun belangrijkste taken?

Accreditaties

 

Onze vacatures

Meer weten over werken bij Fixed Finance?  Bekijk wat wij jou standaard bieden.

© 2023 Fixed Finance