Home » Over ons » Over Fixed Finance

Over Fixed Finance

Fixed Finance is een administratie en belastingadvieskantoor, gevestigd in Purmerend.

Wij kunnen door middel van slimme en efficiënte automatisering tegen scherpe vaste maandprijzen uw administratie verwerken en rapportages opstellen. Door het optimaal automatiseren van uw administratie blijft er veel ruimte over voor (persoonlijk) advies.

Wij onderscheiden ons van andere administratiekantoren door het geven van pro actief advies gericht op de toekomst. Zo krijgt u een duidelijk beeld van waar u nu staat en of u nog op de juiste weg bent om uw doelstellingen te behalen!

Fixed Payroll

Fixed Payroll, ons andere label, richt zich op de verloning van vaste medewerkers en uitzendkrachten.

Wij kunnen door middel van slimme en efficiënte automatisering, tegen scherpe vaste maandprijzen de loonadministratie verwerken en HR rapportages opstellen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor advisering bij arbeidsrechtelijke en fiscale vraagstukken.

Naast het verlonen van medewerkers zijn wij gespecialiseerd in procesoptimalisatie en kunnen wij u helpen bij het automatiseren van alle processen omtrent uw personeelsadministratie.

Ook binnen de uitzendbranche zijn wij zeer ervaren. Zo hebben wij recentelijk de salarisadministratie van uitzendkrachten van één van onze klanten opnieuw ingericht en verwerken we wekelijks de salarisadministratie. Indien gewenst kunnen we daarbij een (tijdelijke) interim rol innemen binnen de organisatie.

Onze missie

Een langdurige klantrelatie aangaan met als doel klanten efficiënt(-er) en gestructureerd laten ondernemen en ontzorgen op het gebied van finance & HR.

Onze visie

Optimaal automatiseren en structureren van tooling, processen en de (financiële) bedrijfsvoering van klanten, zodat de klant zich kan focussen op ondernemen!

Nieuws

Wijzigingen Prinsjesdagplannen

Wijzigingen Prinsjesdagplannen

Eerder schreven we over de Prinsjesdagplannen. Inmiddels zijn er er aantal wijzigingen bekend geworden. Deze delen we natuurlijk ook met  je.
Prinsjesdag alle belastingbetalerss

Prinsjesdag 2023: Belangrijke plannen voor alle belastingbetalers

Prinsjesdag 2023: overzicht van de belangrijke plannen die betrekking hebben op alle belastingbetalers.
Prinsjesdag plannen voor werkgevers en werknemers

Prinsjesdag 2023: Belangrijke plannen voor werkgevers en werknemers

Prinsjesdag 2023: overzicht van de belangrijke plannen die betrekking hebben op op werkgevers en werknemers.

Accreditaties

 

Onze vacatures

Meer weten over werken bij Fixed Finance?  Bekijk wat wij jou standaard bieden.

© 2024 Fixed Finance