Overzichtspagina Stijlen

FIXED FINANCE

Fixed Finance is een administratie en belastingadvieskantoor, gevestigd in Purmerend.

Wij kunnen door middel van slimme en efficiënte automatisering tegen scherpe vaste maandprijzen uw administratie verwerken en rapportages opstellen. Door het optimaal automatiseren van uw administratie blijft er veel ruimte over voor (persoonlijk) advies.

Wij onderscheiden ons van andere administratiekantoren door het geven van pro actief advies gericht op de toekomst. Zo krijgt u een duidelijk beeld van waar u nu staat en of u nog op de juiste weg bent om uw doelstellingen te behalen!

Naast het verzorgen van de administratie kunnen wij voor u een sparringpartner zijn op gebied van Finance en HR. Indien gewenst kunnen we daarbij een (tijdelijke) interim rol innemen binnen uw organisatie.

Door onder andere samenwerkingen met andere bedrijven kunnen wij op financieel gebied veel voor u betekenen. Hierdoor houdt u veel tijd over, om te doen waar u goed in bent: ondernemen!

FIXED PAYROLL

Fixed Payroll, ons andere label, richt zich op de verloning van vaste medewerkers en uitzendkrachten.

Wij kunnen door middel van slimme en efficiënte automatisering, tegen scherpe vaste maandprijzen de loonadministratie verwerken en HR rapportages opstellen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor advisering bij arbeidsrechtelijke en fiscale vraagstukken.

Naast het verlonen van medewerkers zijn wij gespecialiseerd in procesoptimalisatie en kunnen wij u helpen bij het automatiseren van alle processen omtrent uw personeelsadministratie.

Ook binnen de uitzendbranche zijn wij zeer ervaren. Zo hebben wij recentelijk de salarisadministratie van uitzendkrachten van één van onze klanten opnieuw ingericht en verwerken we wekelijks de salarisadministratie. Indien gewenst kunnen we daarbij een (tijdelijke) interim rol innemen binnen de organisatie.

 

Koppen

Titel H1

Titel H2

Titel H3

Titel H4

Titel H5
Titel H6

Paragraaf

Dit is een voorbeeldparagraaf. Hier kunt u de stijl van de tekst in een paragraaf zien.

Vetgedrukt en cursief

Dit is vetgedrukte tekst.

Dit is cursieve tekst.

Links

Dit is een voorbeeldlink

Opsommingen

Ongeordende lijst

  • Item 1
  • Item 2
  • Item 3

Geordende lijst

  1. Item 1
  2. Item 2
  3. Item 3

Tabellen

Header 1 Header 2
Cell 1A Cell 1B
Cell 2A Cell 2B

Afbeeldingen

Voorbeeld afbeelding

De XYZ Doohickey Company is opgericht in 1971 en heeft sindsdien kwalitatieve doohickeys aan het publiek geleverd. Gevestigd in Gotham City, heeft XYZ meer dan 2000 mensen in dienst en doet allerlei fantastische dingen voor de community in Gotham.